Csak Én szépségcentrum

Akne

Akne

elvalaszto-csaken
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut lobortis bibendum lacus eget elementum. Nunc mattis lobortis risus, molestie vestibulum tellus volutpat

Akne-t mint bőrbetegséget gyakran a kamaszkornak tulajdonítják, ennek ellenére bármely életkorban előfordulhat. Jelentős kellemetlenséget és érzelmi stresszt okozhat, továbbá a bőr hegesedését eredményezheti. Jellegzetesen az arcon, nyakon, mellkason, vállakon és a háton alakul ki mivel ezeken a területeken van a legtöbb faggyútermelő mirigy. Akne alakul ki akkor, amikor a szőrtüszőket a bőr pórusait, elhalt hámsejtek és faggyú tömíti el. Egészséges bőr esetén a szőrtüszőn keresztűl kijut a faggyú a bőr felszínére viszont ha fokozattan termelődik a faggyú felhalmozódik a szörtüszőben és mintegy dugót képezve megszilárdul, be is gyulladhat, ha mélyen alakul ki ciszták alakulnak ki. Számos tényező befolyásolja még az akne kialakulását, illetve ronthatja állapotát.

– zsíros fénylő bőr
– miteszerek
– pattanások
– gyulladásos folyamatok

ullamcorper. Suspendisse at nisl vel nulla commodo imperdiet.

Az egészséges bőr a gyönyörű bőr!
Jelentkezz be kezeléseinkre online!

Akne

logo-viraga

Akne-t mint bőrbetegséget gyakran a kamaszkornak tulajdonítják, ennek ellenére bármely életkorban előfordulhat. Jelentős kellemetlenséget és érzelmi stresszt okozhat, továbbá a bőr hegesedését eredményezheti. Jellegzetesen az arcon, nyakon, mellkason, vállakon és a háton alakul ki mivel ezeken a területeken van a legtöbb faggyútermelő mirigy. Akne alakul ki akkor, amikor a szőrtüszőket a bőr pórusait, elhalt hámsejtek és faggyú tömíti el. Egészséges bőr esetén a szőrtüszőn keresztűl kijut a faggyú a bőr felszínére viszont ha fokozattan termelődik a faggyú felhalmozódik a szörtüszőben és mintegy dugót képezve megszilárdul, be is gyulladhat, ha mélyen alakul ki ciszták alakulnak ki.

Számos tényező befolyásolja még az akne kialakulását, illetve ronthatja állapotát.

– zsíros fénylő bőr
– miteszerek
– pattanások
– gyulladásos folyamatok

Az egészséges bőr a gyönyörű bőr!
Jelentkezz be kezeléseinkre online!