Csak Én szépségcentrum

Lézeres szőrtelenítés

Szőrtelenítés

logo-viraga
Gyere el hozzánk, ismerd meg kínálatunkat és szakértő kozmetikusaink ajándék bőrápolási tanácsokkal és a számodra legmegfelelőbb termékmintákkal kedveskednek Nektek!

Szőrtelenítés

elvalaszto-csaken
Gyere el hozzánk, ismerd meg kínálatunkat és szakértő kozmetikusaink ajándék bőrápolási tanácsokkal és a számodra legmegfelelőbb termékmintákkal kedveskednek Nektek!

PrimeLase szőrtelenítés

logo-viraga

A PrimeLase  a jelenlegi leghatékonyabb és legkorszerűbb dióda lézer Magyarországon ,amely segítségével végleges megoldást kínálunk a kellemetlen szőrszálak ellen.
 A PrimeLase készülék 810 nm-es tartományban működik, rendkívüli 4800W-os teljesítményre képes, és a világon az első és egyetlen olyan készülék, amely 3 ms ultra-rövid impulzus kibocsátásra is képes kezelés során. Ezzel nagyobb hatékonyságot nyújt, és garantálja a legjobb eredményt a lehető legrövidebb idő alatt.

Fontos, hogy a kezeléseket egy mindenre kiterjedő konzultáció előzze meg.  A konzultáción lehetőséget biztosítunk próbakezelésre.  Így a szkeptikusabbak, vagy akik félnek a fájdalomtól, megtapasztalhatják, hogy milyen is lesz a kezelés.
 A kezelés napján első lépésként egy kezelés előtti beleegyező aláírása szükséges, majd jöhet a Dióda lézer beállítása, a köztes  zselé felvitele, a kezelendő terület berajzolása, a   kezelni kívánt területen lévő anyajegyek lefedése, majd indulhat is a végleges szőrtelenítés.  Utolsó lépésben pedig a megfelelő utóápoló és fényvédő krém kerül fel a kezelt területre.Kisebb testrész kezelése 1-2 percig tart, de egy láb sem tart tovább 10-20 percnél. Egy teljes test kezelése is megfelelő géppel és jól képzett kezelővel másfél óra alatt elvégezhető.
A kezelést követően természetes, ha a területen bőrvörösség vagy enyhe ödéma jelenkezik ami talán felhólyagozhat, de ezek a hatások általában elmúlnak néhány órával később.

A kezelés nem végezhető  az alábbi esetekben:

  • herpes simplex

  • fényérzékeny gyógykezelések

  • terhesség vagy szoptatás

  • cukorbetegség

  • keloid hegesedés

  • rosszindulatú daganati folyamatok előfordulása és a közelmúltban megtörtént vagy a

  • közeljövőben tervezett napozás,
  • vitilligó.

Légy Önmagad, légy különleges! Sugározz!