Csak Én szépségcentrum

Rólunk

Üdvözlünk!

logo-viraga
Magyarországon egyedülálló színvonalú kozmetikát hoztunk létre Nektek.
 
Az itt töltött idő nálunk valóban” Csak Én” idő lesz! 
 
Szalonunk különlegessége, hogy 5 professzionális kezelőnkben 3 legmagasabb szintű kozmetikai márkát képviselünk: Adrienne Feller, BABOR, Image Skincare. Kozmetikusaink több hónapon keresztül készültek fel, hogy a legnagyobb élményt nyújtsák Nektek.
Kezeléseink között szerepelnek a luxus rituálék, az Anti-aging kezelések, arckezelések, testkezelések, cukorpasztás szőrtelenítések és még sok más.

Várunk szeretettel:

a Csak én szépségcentrum csapata

kik vagyunk?

Csapatunk

elvalaszto-csaken

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk Neked!

Szépvölgyi Barbara

logo-viraga

Szalonvezető, szépségterapeuta

Szépségápoló szakemberként a holisztikus kozmetika elvét követem, nem csak vendégeim tüneteinek kezelésére hanem a testi-lelki egyensúly megteremtésére is hangsúlyt fektetek

Kezeléseim során a felmérem a bőr állapotát, meghatározom a kezelés célját és ennek megfelelően választom ki azokat a hatóanyagokat melyekkel hatásosan tudok fellépni a fennálló bőrproblémák és a bőr öregedési folyamatai ellen.
Ebben az Adrienne Feller és Panarom termékek nyújtanak segítséget számomra, melyek magas minőségű növényi extraktumokat,gazdag olajakat, illóolajakat és virágesszenciákat tartalmaznak a kezelés minden lépését élvezetessé téve aromaterápiás hatásuknak köszönhetően.

Az illóolajok használata számomra az élet kvintesszenciája. 
A csodálatos növényi hatóanyagok végtelen kombinációja az egyénre szabott rituálé megalkotását teszi lehetővé számomra. 
Többféle speciális masszázs, elixír és esszencia alkalmazásával segítem a vendégeim relaxációját és a lelki blokkok oldását. A személyre szabott kezelések mellett elengedhetetlennek tartom az otthoni bőrápolási rutin  fontosságát.

Papp Zsuzsanna

logo-viraga

kozmetikus, sminktetováló, sminkes, egészségterapeuta

Szépségápolással és egészségmegőrzéssel foglalkozó szakemberként mindenre kiterjedő holisztikus szemlélettel állok vendégeink rendelkezésére. Minden ide kapcsolódó tudásom az elmúlt 20 évben gyarapítottam, hogy ma is teljes odaadással és naprakészen végezhessem hivatásomat. Munkám során vendégeinknek személyre szabott professzionális kezelésekkel, mindenre kiterjedő otthoni tanácsadással és legfőképpen teljes és odaadó figyelemmel szolgálok. Szakmai tapasztalataim és fejlődni vágyásom ösztönöz a folyamatos megújulásra, a vendégek igényeinek megfelelően széles skálán igyekszem megfelelni elvárásaiknak. A szépségápolás és egészségmegőrzés területén ahogy az életben is az egyensúlyra és a harmóniára törekszem. Mottóm a prevenció és a megfelelő rekreáció. 

Vendégeink a velem való találkozás alkalmával az érintés művészetét a szeretet közvetítését, a természetes és holisztikus szépségápolást és megalapozott szakmai tudást tapasztalják meg.

Bolla Judit

logo-viraga

Kozmetikus, szépségterapeuta

Szeretném a bemutatkozásomat egy idézettel kezdeni:

“Ha szépülni szeretnél a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened”

A mai felpörgetett rohanó világban szüksége van mindenkinek arra hogy egy kis időre megpihennjen, jelen legyen, elcsendesüljön. Közel tizenöt éve dolgozom kozmetikusként és igyekeztem ezt a miliőt megteremteni a vendégeim számára. Nyugtató zene, finom illatok és a gyertya melegsége segítségemre volt a hangulat megteremtésében, de nem voltam elégedett, hiányzott valami. Isteni sugallatként jött a lehetőség, hogy Adrienne Feller szépségterapeutaként elvezethetem a vendégeimet abba a csodavilágba amit kerestem. Élő-, luxusminőségű kozmetikumokkal, a növények kvintesszenciájával az illóolajokkal és az érintéssel olyan pozitív lelki változást érünk el sejtszinten, mely alapvető fontosságú a hosszantartó szépséghez és a harmóniához. 

Számomra itt kezdődik a szépségápolás!

Loretta Kothencz

logo-viraga

Sminktetováló, kozmetikus

Kothencz Loretta vagyok, sminktetováló, kozmetikus.

Emlékszem egyszer Édesanyám megkérdezte tőlem, mikor még kislány voltam, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek és én egy határozott mondattal kijelentettem, hogy szeretnék segíteni a nőknek. 

A mai napig erősen érzem ezt, mint egy élet feladatot.

Számomra a sminktetoválás több mint egy esztétikai beavatkozás. Ennek köszönhetően több száz vendégemnél értem el a kiskori álmom, hogy tőlem a kezelőszékből egy erős, magabiztos, boldog nő távozott. Célom folyamatosan fejlődni, képezni magam, hogy a maximális tudással, szakértelemmel találjuk meg Önnek a legjobb megoldást az adott problémára. Sok szeretettel várom a Csak én szépségcentrumban! 

Gaál Anita

logo-viraga

Sminktetováló, kozmetikus

Gaál Anita vagyok, sminktetováló kozmetikus. 
Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy a munkája a hobbija is egyben. Én ezek közé a szerencsés emberek közé sorolhatom magamat. 
Első sorban azért választottam a kozmetikus szakmát, mert imádok emberekkel foglalkozni emellett nagyon szerettem volna ha a festés,rajzolás hobbijaim is visszaköszönnek a szakmámban, így továbbképezve magam kitanultam a sminktetoválást. Úgy érzem ebben megtaláltam magam és az utamat. 
Munkámat a természetesség jellemzi, arra törekszem ,hogy kiemeljem az arc naturális szépségét.